Evenimente

Taramul magic al copilariei fara de sfarsit

 Daca te intrebai care este locul in care inovatia, siguranta celui mic si povestile se intrepatrund, Gymboland este raspunsul pe care il cautai. Personajele din basme, ultimele tehnologii in materie de entertainment educational ce stimuleaza creativitatea si sistemul premium de siguranta asigura suprematia locatiei in domeniul spatiilor de joaca educationale.

Gymboland-Bucuresti-Promenada (5)Spatiile de joaca Gymboland din Bucuresti si din tara ofera posibilitati nelimitate de distractie pentru copiii cu varste cuprinse intre 0 si 12 ani. Fie ca vor prefera fascinanta lume a carnavalului sau ca vor fi tentati sa experimenteze o realitate miniaturala exersand rolurile parintilor,aici fericirea copiilor este nelimitata si neconditionata. Fantezia, copilaria si magia sunt puse in valoare de labirinturi, tunuri blowbuster, piscine cu bile, perete de catarat cu trasee de dificultate diferite, de carusel, arena de sarituri sau de jocuri activate prin senzori de miscare. Toate preferintele celor mici, dar si exigentele celor mari sunt indeplinite cu succes.

Diversitatea activitatilor oferite de Gymboland, de la structuri modulare pana la panouri cu ecrane tactile, stimuland nu doar motricitatea, ci si abilitatile cognitive, configureaza un univers pregatit pentru micii exploratori si cuceritori.

Fericirea celor mici, care se joaca invatand si descoperindu-se pe sine, este protejata de personalul intens pregatit, in timp ce camerele de supraveghere ce proiecteaza neintrerupt imagini din cadrul spatiilor de joaca le ofera parintilor momente de ragaz si relaxare.

Sunetul inocentei, culoarea fericirii, aniversarile si momentele importante din viata unei familii sunt transpuse in spatiile magiei Gymboland.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *