Moda

Ce sa porti in aceasta primavara?

Luna martie este luna primelor flori, este luna femeii, este prima luna de primavara. Renuntam, usor-usor, la hainele groase si cautam bluze mai subtiri, rochii si tricouri pe care sa le purtam sub un sacou sau un cardigan usor. Luna martie este luna in care mergem (mai des) la sala, la piscina, prin parcuri sau la o terasa, in zilele cu soare.

Pentru aceasta luna, TAKKO propune tinute colorate, versatile, in ton cu cerintele personale. Bluze, rochii si jachete care ne cuceresc si ne fac sa visam la zilele calduroase de vara. Pantalonii in culori deschise sau un blug subtire sunt obligatorii pentru o femeie care se simte bine in pielea ei.

Costumele de baie incep sa fie cautate din aceasta luna, așa ca, in magazinele TAKKO acestea devin obligatorii. Articolele sport sunt prezente in fiecare luna, dar odata cu venirea primaverii, simtim nevoia de a achizitiona obiecte vestimentare noi, in culori atragatoare.

Accesoriile infloresc si ne pot ajuta sa transformam o tinuta banala in una deosebita. Si pentru ca sunt zile capricioase si nu se stie niciodată cand apare soarele, este obligatoriu sa avem in geanta o pereche de ochelari de soare stylish.

Marimile mari sunt prezente de fiecare data, pentru ca fiecare femeie este frumoasa si deosebita, indiferent de standardele impuse sau observate de-a lungul anilor.

Pentru ca primavara si copiii au nevoie de reimprospatarea garderobei si de un look nou care sa spuna ceva despre personalitatea lor, TAKKO ne propune tinute colorate si jucause si pentru ei

Sa avem o primavara senina, colorata si plina de flori, in stilul TAKKO!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *