Frumusete

Picaturi de tinerete

Drops-of-Youth Concentrate HR_INDROPJ024Chit ca nu imi place sa recunosc, imbatranesc. Norocul meu este ca sunt o persoana optimista si nu las pe oricine, sau orice, sa imi strice ziua, asa ca plec de langa oglinda si…dau fuga la calculator sa descopar ceva nou in materie de ingrijire anti-aging. :-))

Am descoperit de curand la The body Shop un tratament inovator – Drops Of Youth, un concentrat organic,  special creat impotriva primelor semne de imbatranire ale tenului, fara parabeni sau siliconi,  imbogatit cu celule stem din plante marine. Hmmmm! Pana aici suna bine! 🙂

Pe langa alge marine intens hidratante, se pare ca acest tratament contine si extract de liliac de vara, floare de nalba, cimbru si ulei de babasu. Un ulei organic, provenit din Brazilia. Destul de rar intalnit in alte produse cosmetice.

Sunt putin reticenta in privinta acestui produs. Ma atrage in primul rand brandul, deoarece stiu ca la The Body Shop exista produse de calitate, dar si faptul ca 99% din ingrediente sunt naturale. Instructiunile spun ca patrunde usor in piele, hidrateaza instant, catifeleaza  si imbunatateste aspectul pielii. Suna bine, dar in cazul anumitor produse, este doar o promisiune desarta. Sper sa nu fie si in cazul acestuia. Ramane de testat. Si revenit cu feed back.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *