Ȋngrijindu-ne corpul, facem bine sufletului

O veche zicală spune că la finalul vieții tot ce putem afirma cu certitudine despre aceasta este că…se întâmplă. În rest, totul este relativ. Viața se întâmplă,  cu bune şi cu mai puțin bune. Nu controlăm totul și trebuie să acceptăm acest lucru.

Și, dacă putem spune ”stop” în aproape orice situație, când vine vorba despre sănătate și frumusețe, nu doar că se impune să fim atente la  detalii, însă este chiar recomandat să respectăm cu sfințenie o anumită rutină.

Un remediu remarcabil pentru vergeturile ușoare și elasticitatea pielii

Un studiu realizat în Statele Unite relevă ca aproape 95% dintre femei s-au confruntat cel puțin o dată în viață cu probleme cauzate de celulită sau vergeturi. Este un procent incredibil de mare, însă este o realitate crudă, care sigur se aplică şi pe meleagurile noastre. Țesutul adipos al femeilor este mai evident decât al bărbaților.

Lupta cu celulita și vergeturile este una grea. De la alimentația adoptată până la mișcare zilnică, nimic nu suportă abateri. Iar dacă vrei un remediu de lungă durată și cu efecte dovedite clinic, poți conta pe crema fluidă pentru corp cu extract din melc Herbagen. Crema conține 95% ingrediente valoroase de origine naturală sau certificate organic. Dacă o folosești zilnic pentru un ritual de masaj al pielii afectate de celulită sau vergeturi, vei observa cum acestea se estompează și pielea ta capătă un aspect frumos, elastic și sănătos. Extractul din melc este folosit de mulți ani pentru proprietățile sale de-a dreptul miraculoase de regenerare și nutriție. Și, pe lângă acest extract prețios, crema este îmbogatita  cu ulei argan bio, unt de shea, ulei masline , alantoina, ingrediente benefice  pentru mentinerea  elasticitatatii epidermei, cu rezultate vizibile după o folosire constantă.

Ritualul băilor calde aduce rezultate neașteptate

Cu siguranță ai auzit că o baie caldă este ca o oază verde într-un deșert necruțător. Ei bine, dacă mai adaugi și relaxantul pentru baie efervescent și parfumat Herbagen, ritualul tău de îngrijire poate fi la superlativ. Relaxantul efervescent pentru baie contribuie la starea ta de bine datorită mirosului plăcut și proprietăților emoliente pe care le adaugă apei de baie. Parfumul delicat îți va dezmierda simțurile și te va face să uiți de grijile cotidiene.

 

You may also like...